Magonyi L - UP! the club
Magonyi L

1977 februárjában láttam meg a napvilágot, kicsiny fővárosunkban, Budapesten.
Enyhén szórakoztató, de annál izgalamasabb bölcsis és ovis éveim után, viszonylag simán elvégeztem a nyolcosztályos elemit. 
Kicsivel közepes fölé eredménnyel letudott, általános iskolai tanulmányaim után, az akkor még Lékai János hajózási szakközép iskolába nyertem felvételt,,, melyet már az első évfolyam után az újpesti kéttanyelvű gimnáziumra váltottam, a nagyobb sikerek reményében. 
1992 nyarán megismerkedtem Hargitai Zsolttal, aki kitalálója és főszervezője volt az első magyar szabadszellemű, nyári ifjúsági üdülésnek, a SKY LIGHT tábornak.
A tábor alapkoncepciója volt a rendszeres, minden estére kiterjedő disco látogatás, melyen természetesen én is részt vettem, mint táborozó. Na ez volt az a pillanat, mikor kapcsolatba kerültem a szórakozás, számomra vadonatúj formájával, a DISCO-val. Ettől az évtől kezdve, minden évben résztvettem a tábor életében, mint szórólapos, szervező-segédmunkás. 
A táborokat követően ( a téli időszakokban ), tini bulik szervezésében jeleskedtem, mint pl.:

a GLOBE-ban és a HULLY-GULLY –ban, melyek szintén a SKY LIGHT szervezésben zajlottak, igen nagy sikerrel.
1996 nyarán lehetőséget kaptam, hogy még a bulik kezdete előtt gyakorolhassam a mixelést. Ez persze annyira megtetszett, hogy már nem is akartam mással foglalkozni. 
1997 telén megkeresett Bárány Attila, hogy van 170 darab bakelit lemeze eladó, melyet meg is vásároltam, és hamarosan már egész estés munkalehetőséget is kaptam, a budapesti BAHNHOFF MUSIC CLUB –ban. 
Még ugyanebben az évben rendszeres dj-je voltam a székesfehérvári, és a miskolci BAHNHOFF MUSIC CLUB- nak is. Majd ezt követően, felhagyva tábor és tinibuli szervezési ambícióimmal, véglegesen a lemezlovas szakma iránt köteleztem el magam. 
1998 nyarán felkértek, az akkor már jól ismert MAGYAR TENGER nevezetű, vonyarcvashegyi szórakozóhely rezidens lemezlovasának, és a budapasti SÜSS FEL NAP szerdai funky és r&b DJ-ének.
1999 nyarán Hamvai P.G.-vel karöltve, folytattam munkásságom a balatonfüredi ÁTRIUM MUSIC CLUB-ban, majd télen a budapesti MEDUZA-ban és a BANK DISCO –ban voltam hallható. 
2000-ben a budapesti E-PLAY CLUB –ban ,és a CLUB COLOSSEUM –ban játszottam.
2001 ben lehetőséget kaptunk Hamvai P.G.-vel és Lacora-val, hogy építsünk egy jó kis belvárosi klubbot, melynek WATERGATE nevet adtunk, ahol heti 2 alkalommal élhettem ki lemezlovasi hajlamaimat.
2002-2003 nyarán csütörtökönként és szombatonként, tehettem meg ugyanezt a budapesti RUDAS ROMKERT-ben. 
2003 nyár péntekjeit az első „ by Serő „ által épített, budapesti outdoor club-jában tölthettem, melynek a neve BEACH BAR volt. A nyár végén a club sajnos leégett, benne a lemezeim nagyrészével. 
Elkeseredetségemben a megmaradt lemezeim értékesítése után, Ausztráliába távoztam – akkori terveim szerint az idők végezetéig. Sokáig nem tartott. Fél éves külfőldi tartózkodásom rávilágított, hogy lemezlovas vágyaim korántsem látszottak csillapodni, sőt csak megerősödtek bennem. 
2004 májusában már itthon is találtam magam, és az újonnan nyíló BUDDHA BEACH rezidens lemezlovasaként szórakoztattam a nagyérdeműt, 2007 elejéig. Ez év nyarának minden hétfőjén, a siófoki COCA COLA BEACH HOUSE-on zenéltem.
2005 megnyitotta kapuit az INSIDE, hol szintén 2007 elejéig „forgattam“ a lemezeket. Minden pénteken és szombaton rezidens dj-ként, szerdánként pedig a MOULIN ROUGE –ban igyekeztem helytállni. 
Ugyanezen a nyáron vendég fellépőként dolgoztam a BED BEACH –en, a Sex On The Beach rendezvény keretei közt. 
Ezzel egy időben létrehoztuk Hamvai P.G.-vel / www.hamvaipg.hu / és Lacora-val első lemezlovas iskolánkat, a MIXDOWN DJ. SCHOOL –t.
2006 augusztusában a CLS gondozásában megjelent életem első hivatalos mixlemeze, a MY HOUSE SUMMER / www.cls.hu /, rajta az első hivatalos remix-emmel, az Era-Ameno – val, majd ezt követte a második, Éliás Gyula Jr. – Jól Vagyok című remix-em.
2007 évelejétől tagja lettem a RADIOOO DJ . –nek.
2007 májusától Hamvai P.G-vel és Lacora-val közösen megnyitottuk első kávézónkat a B-PLAN-t, a West-End City Center tetején.
Ez év szeptemberében nagy fordulatot vett az életem, megszületettek ikergyemekeim, Alma & Málna. 
2007 szeptemberétől csatlakoztam a CLUB SENSATION csapatához, ahol 2008 –ig minden szombaton felléptem.
2008 év elején átigazoltam a frissen alakuló RISE FM.-BALATON –hoz, hol minden csütörtökön hallhatóak voltak mixeim.
2008 márciusában felkértek az újonnan nyíló, győri CLUB VERTIGO / www.cluvertigo.hu / lemeslovasának, hol minden második szombaton játszhattam Newik-el, aki a MIXDOWN dj iskolánkból emelkedett ki. 
Áprilistól oszlopos tagja lettem a CAFÉ DEL RIO –nak / www.rio.hu /, és megtalálható voltam a BED BEACH -en is. Ősztől a CLUB PLAY-ben, valamint a győri CLUB VERTIGO-ban játszottam.

2010-2014. – STUDIO, BED BEACH, MOULIN ROUGE, SUNDAY COOLING- továbbá a debreceni BED BEACH, WHITE ANGEL és az UP! THE CLUB rezidenseként tevékenykedtem, ahol azóta is pörgetem a lemezeket.
Időközben alapítója lettem a StarWhores formációnak és az Ultra Star Records-nak.
2016.